Alle foto: Hogne Bø Pettersen

Jeg gliser der jeg står og holder kamera mitt og peker linsa mi mot den hoppende, sparkende, smilende og syngende kvinnen på scena. Knips. Knips. Knips. Det ene bildet etter det andre blir bra. For det er nesten umulig å ta et dårlig bilde av Dagny på scena. Hver bevegelse, hver positur, hvert smil og hvert blikk på publikum sitter som superlim!

For dette er et så velsmurt maskineri og en så gjennomført pakke av en kommersiell popkonsert at det er rart å tenke på at en gang i tiden var det utenkelig å se fra en norsk artist. Og kommersiell popmusikk er greit å like nå, i motsetning til det mange mente før. Spesielt når det er så bra som det Dagny skriver og framfører.

For her kom hitene, på rekke og rad: Heartbreak In The Making, Fool's Gold, Love You Like That, Backbeat og Somebody. Alle med allsang fra et dansende publikum som kunne spist ut av hånden på Dagny, for hun hadde dem alle i sin hule hånd.

Flammer blåser opp en scene med fullt band, ledet av Dagny

Hun delte til og med publikum opp i tre seksjoner, hvor hver seksjon skulle synge sin del av koringen på refrenget. Og hun fikk det til å fungere, prikkfritt.

Da hun takket for seg etter en time, som bare fløy av gårde, hadde hun etablert et kjærlighetsforhold til Bodø som selv ikke politisk redaktør Skjalg Fjellheim i Bladet Nordlys kan ødelegge!