Foto: Øystein Bagle-Tennebø
Det var ein kveld fylt med elektrisitet og intensitet då Thy Art Is Murder innte scena for sin etterlengta konsert. Frå det fyrste buldrende riffet til det siste øredøyvande brølet, leverte bandet ein uforgløymeleg oppleving som fekk publikum til å både headbange og hoppe i takt. Du kan trygt seie at alle fekk rive eitt nytt eitt i kveld!
Dette er det eg diggar med festival. Gå på konsert utan heilt å vite kva som skal treffe deg. Deathcore er kult! Bandet sin brutale og intense musikk skapte ein umiddelbar energi i rommet som berre auka gjennom heile konserten.Frontmannen Tyler Miller stal showet frå fyrste stund med sin råe vokal og karisma. Han dominerte scena med sin tilstedeværelse og klarte å få publikum til å henge på kvart eit ord han skreik ut. Gitarspelarane Sean og Andy imponerte med sine tekniske ferdigheiter og evne til å få publikum til å eksplodere med kvar riff dei spelte.
Trommeslagaren Jesse var ein energibunt bak trommesettet, og hans presise og kraftfulle trommespel heldt bandet i rytme gjennom heile konserten. Saman skapte bandet ein lydmur som berre vaks i styrke og intensitet frå song til song.

Publikum reagerte med vill jubel og hyl etter kvar låt, og mosh pits opna seg som vulkanar av råskap og energi. Folk hoppa, headbanga og crowdsurfa med ein entusiasme som berre metal-fansen kan oppnå. Det var ei ekte feiring av metal-musikkens kraft og lidenskap.Lyssettinga var like imponerande som musikken sjølv, med fargesterke lysstraalar og strobelys som danna eit visuelt spektakulært bakteppe for bandet si intense framføring. Røykmaskina skapte ei tåke som forsterka den dystre stemninga.

Då bandet gjekk av scena til øyredøyvande jubel, satte publikum att med ei kjensle av intens tilfredsheit og adrenalinfylt glede. Thy Art Is Murder hadde levert alt ein metal-konsert bør innehalde: brutalitet, lidenskap, energi og ein uovertruffen sceneprestasjon.Thy Art Is Murder sin konsert var ein triumf og ein påminning om kva som gjer metal-musikk så spesiell. Det var ein kveld fylt med råskap, energi og lidenskap som vil bli hugsa lenge etter at siste riff har klinga ut.