Foto: Øystein Bagle-Tennebø
Det var ein kveld fylt med svart magi og ekstremmetall då Tsjuder entra scena for sin dystre og sjelerystande konsert. Frå det første gnissande riffet til den siste infernalske trommeslaget, vart publikum dregne inn i ei verden av demonar og destruksjon som berre Tsjuder kan skape.Tsjuder sin unike blanding av black og thrash metal vart framført med ei brutalitet og intensitet som fekk både jorda til å skjelve og publikum til å føle seg som om dei vandra i mørkret sjølv. Bandet sine mørke og ondskapsfulle tekstar vart skreke ut med ein råskap og autentisitet som gjorde sjølv Satans englar stolte.

Bandet stod fram som ? inkarnasjonar av mørket sjølv, kledde i skinnande svart lær og med ansikta tildekt av krigsmåling. Deira tilstedeværelse på scena var som å sjå tre demonar frå helvete utgyte sin vreide gjennom musikken, og publikum vart hypnotiserte av deira diabolske musisering.

Frå den infernalske augneblinken konserten starta vart publikum dregne ned i ei spiral av satanisk raseri og ekstrem metall. Gitaristane kløyvde lufta med sine harde riff, medan trommeslagaren hamra løs på trommesettet som om han ville kvitte seg med det.Publikum svara med ei blanding av frykt og ekstase, og crowd surfing over ein lav sko. Folk dansa, headbanga og omfamna den mørke energien som fløymde frå scena, og det var som om publikum vart draugsett av ei kraft dei ikkje kunne motstå.

Kvar låt vart framført med så mykje intensitet og lidenskap at det var som om tida stoppa opp og berre musikken eksisterte. Tsjuder skapte eit lydlandskap fylt av satanisk vreide og destruksjon, og det var umogleg å ikkje la seg fange av den makta som strøymde frå scena.Då bandet forsvann frå scena under skrik og brøling frå publikum, satte dei att seg ei spore av mørk energi og satanisk lidenskap som ville vare i lang tid etter at den siste akkorden hadde klinga ut. Tsjuder hadde levert ei konsertoppleving utanom det vanlege, fylt med råskap, energi og ei djup forståing av det mørkets krefter.

I etterkant av konserten var det ingen tvil om at Tsjuder framleis held seg som ein av dei fremste aktørane innafor den ekstreme metallscenen. Deira evne til å skape ei så intens og autentisk oppleving live vitna om at dei er meir enn berre eit black metal-band - dei er ein kanal for noko meir djupt og mørkt.Tsjuder sin konsert var ikkje berre ei musikalsk oppleving, det var ei reise inn i det mørkeste hjørnet av metal-sjela. Det var ein kveld fylt med djevelskap, destruksjon og diabolsk lidenskap som vil brenna seg fast i minnet til alle som våga seg inn i det mørke riket til Tsjuder.