Hardrock-bandet Skambankt er ute med sin andre fullengder ”Eliksir” på Tuba/dogjob, og i denne forbindelse var det releasekonsert på Mono mandag 29/1.

Det var opplyst om at det kun var lagt ut få billetter til denne konserten, men dette må enten ha vært et salgstriks eller så må bandet ha hatt en enorm gjesteliste. Til tross for mandag var det nemlig stinn brakke! Scenen så unektelig tøff ut med en gigantisk drumrider/trommeforhøyning, og to solide Marshall-vegger. Herlig og se på den ofte ellers så anonyme Mono-scenen.

Bandet entret scenen ca 22:30 og det dundret ut med god og tung lyd. Til publikums store glede vekslet bandet mellom låter fra den nye skiva og gamle ”hiter”. De gamle låtene var nok de som satt best, både for bandet sin del og publikum.
Den velkjente gromme basslyden traff som den skulle, og med Bones Wolsman som et villdyr bak trommene fikk publikum akkurat det de var der for.
Ted Winters (Vokal/Gitar) delte ut skiver og merch fra scenen som den stolte sosialisten han er, og etter ca 40 min + ekstranr var det hele over.
Alt i alt en jævlig tøff konsert, og 17 mars spiller de på Rockefeller. Er du fan av hard rock oppfordres du til å infinne deg her!

8/10