Superstjernen Rihanna tar DIAMONDS WORLD TOUR til Europa i 2013. RIHANNA DIAMONDS WORLD TOUR begynner 8. mars i Buffalo i New York. Turnéen inkluderer 28 byer i Nord-Amerika, før det europeiske kontinentet inntas fra 26. mai i Spania. I tillegg blir det konserter i Belgia, Finland, Frankrike, Nederland, Norge, Storbritannia, Sverige og Østerrike.

I Norge besøker hun Telenor Arena på Fornebu 25. juli og Koengen i Bergen dagen etter. Billettsalget til Diamond World Tour starter onsdag 21. november for konsertene i Oslo og Bergen.

Rihanna dominerer for tiden hitlister over hele verden med “Diamonds”, hennes mest suksessrike låt i karrieren så langt. Dette er også den første singelen på hennes sjuende album som har fått tittelen UNAPOLOGETIC, alle utgitt i løpet av en sjuårsperiode på Universal-labelen Island Def. Albumet utgis over hele verden mandag 19. november.

“Diamonds” er allerede #5 på Billboard’s Hot 100, og er Rihannas 23 topp 10-hit. “Diamonds” debuterte for fire uker siden og gikk rett til topps iTunes i 27 land og blant topp fem på iTunes i ytterligere 55 land.

Rihanna har så langt i karrieren vunnnet seks Grammy- og sju Billboard-priser, og har solgt over 37 millioner album og 146 millioner plater digital. Hun er den mestselgende artisten noensinne når det gjelder digital salg. Magasinet Forbes utnevnte Rihanna til verdens #1-stjerne på sosiale medier med over 2,9 milliarder visninger på Youtube/VEVO, som også er flest visninger for en kvinnelig artist noensinne, over 62,5 millioner Facebook-tilhengere og mer enn 26,5 millioner følgere på Twitter. På toppen av dette kommer 11 Hot 100 #1 singler og 22 topp 10-singler. Rihanna har også 18 #1 singler på Billboard Dance Club Song Charts.