Frontmann, produsent, arrangør, låtskriver, multiinstrumentalist og vokalist Gustav Ejstes har i løpet av et drøyt tiår loset bandet fra den spede begynnelsen til internasjonal suksess, og Dungen anno 2012 er et fritt og muskuløst kollektiv som har omformet sine inspirasjonskilder til et helt eget, fullvoksent uttrykk. Live består Dungen av Gustav Ejstes, Reine Fiske, Mattias Gustavsson og Johan Holmegård.

Dungen er retro, men samtidig i høyeste grad moderne. Det er vel det noen liker å omtale som tidløst? Dungen er også blitt kritikeryndlinger i engelsk og amerikansk musikkpresse, ikke verst for et band som utelukkende synger på svensk.

Konserten på Hulen blir en av få muligheter å se bandet live i 2013, og vi er veldig glade for å få de over til Bergen dagen før de spiller i selveste Oslo Spektrum. Ryktene sier at de er i gang med å spille inn nytt album, så sjansen er stor for at vi får høre noen nye låter når de inntar Hulen i april, skriver Perfect Sounds Forever i pressemeldingen.

Ejstes forklarer tittelen på siste albumet ”Skit i allt” på følgende vis: "Skit i allt - gör som du vill, tiden går och det förändras, glöm rädslor och hang-ups, vi är små och allt är ganska betydelselöst i det stora hela. Hur ska det bli? Vad ska vi göra? Oroar oss ofta i onödan - skit i allt, det är nu det händer, inte då och inte sen."

Billettsalget starter i morgen.Foto: Annika Aschberg