Slash - en av verdens største gitarlegender – er klar for Rockefeller torsdag 21. februar. Med seg har han Myles Kenndy fra Alter Bridge på vokal og bandet The Conspirators.

Photobucket

Slash skrev om rockehistorien på slutten av 80-tallet med Guns n’ Roses, og har siden vært en travel mann, både med Slash's Snakepit og sensasjonelle Velvet Revolver. I 2010 debuterte han som soloartist med en stjernespekket besetning av bidragsytere, bl.a. Dave Grohl (Foo Fighters), Lemmy Kilmister (Motörhead), Ozzy Osbourne, Fergie (Black Eyes Peas) og Myles Kennedy (Alter Bridge). Nå er han aktuell med "Apocalyptic Love" med Myles Kennedy fra Alter Bridge på vokal, Todd Kerns på bass og Brent Fitz på trommer.


Supergitaristen er et ikon alle har et forhold til, og han fortsetter å trylle frem fantastiske riff til glede for sin enorme tilhengerskare. I selskap med Myles Kennedy og The Conspirators tar han solokarrieren til nye høyder og gir oss den ultimate Rock 'n' Roll opplevelsen, skriver Rockefeller i pressemeldingen.

Billetter i salg onsdag 28. november kl. 09.00.