picture

Hovefestivalen melder:

Kings of Leon har etter en liten pause bestemt seg for å sette snutene for Europa til sommeren, og er altså endelig klare for Norge og Hove! Det er ti år siden sist. Også den gang var det vår kjære bookingansvarlige Toffen som stod bak konserten. Under 300 mennesker møtte opp på Vaskeriet i Kristiansand. Vi er temmelig sikre på at det kommer noen flere denne gangen…

Kings of Leon består som kjent av de tre brødrene og predikantsønnene Jared, Caleb og Nathan, samt fetter Matthew Followill, og er en av de mestselgende gruppene innen moderne rock. Bandet, som har dype røtter i de amerikanske sørstatene, fikk sitt store gjennombrudd med albumet Only by the Night i 2008, et album som blant annet inneholdt hit-singlene Sex on Fire og Use Somebody. Kings of Leon har i løpet av karrieren vunnet en rekke Grammy- og Brit Award-priser, og nylig bekreftet gruppen at de jobber med materialet til sitt sjette album.

Den 2. juli står altså Kongene på Hovescenen – for første gang på norsk jord på ti år. Og bare for å ha det sagt: Dette blir en begivenhet du ikke kan gå glipp av!