Riot Factory liker band som tryller fram musikk vi ikke klarer å sitte stille til. Musikk som gjør opprør mot likegyldigheten. En gang i blant inviterer de til fest og sørger for god stemning og kake. Dette er en sånn dag!
Bendik er et møte mellom iskald pop og varm ambiens, skjønn melankoli og støy. Debutalbumet "Drømmen Gjør Meg Ingenting" ble sluppet i oktober, og Dagens Næringsliv er veldig fornøyde: "Bendik har laget et imponerende førstealbum. Dette er stor musikk i flere betydninger av ordet. Musikk du lengter etter å høre live".

Snøskred er et nytt norsk band i skjæringspunktet mellom indierock og improvisert støy. Fem vokalister, vindskeive instrumenter og en uredd holdning gjør debutalbumet ”Whiteout” til en debut med sterkt særpreg.

Therese Aune spiller leken drømmepop med inspirasjon fra både popverdenen og klassisk minimalisme. Selv trakterer hun piano, harmonium og vokal, men har med seg både fiolin, cello, trekkspill, tuba og trommer. Sammen skaper de stemningsfulle lydlandskaper som tidvis er avdempede og rolige, men som også får lov til vokse seg store.

Delta i konkurransen her!