Mange har håpet, men få har trodd, at The Postal Service en gang ville komme tilbake igjen. I dag har derimot håpet steget for mange, da en ny nettside for duoen, bestående av Ben Gibbard (Death Cab For Cutie) og Jimmy Tamborello (Dntel), ble lansert. Det er dog foreløpig ikke mye å finne på nettsiden, bortsett fra logoen The Postal Service - 2013.

Dette gir likevel god grunn for sterke rykter, og i følge personer Billboard har pratet med så vil The Postal Service spille under årets Coachella-festival, og samtidig har plateselskapet SubPop bekreftet at det vil i løpet av neste måned komme en deluxe-utgave at duoens debut- og eneste plate så langt, Give Up, for å markere at det er ti år siden den kom ut.

Dessverre vil det derimot ikke komme noen ny plate fra duoen, noe Ben Gibbard har sagt opptil flere ganger, senest i forbindelse med utgivelsen av sin første soloplate. Vi kan derimot håpe at en eventuell opptreden på Coachella ikke er det eneste The Postal Service vil gjøre i år, og at de kanskje vil ta turen til en festival her i landet også. Det er bare å krysse fingrene!

The Postal Service