Sør-Afrika møter London på Blå i januar. Lørdag 26. januar er The Drop er tilbake på Blå med nok en minneverdig kveld!

Under forrige The Drop holdt superduoen TNGHT (Hudson Mohawke og Lunice) på å rive i filler Blå, men denne gangen er det LV og medfølgende gjest Spoek Mathambo som skal herje med lokalene.



Den britiske produsentduoen LV er aktuelle albumet Sebenza – et av fjorårets absolutte høydepunkter. Et album der de tok flyet til Sør Afrika og inviterte lokale MCs til å samarbeide på et album som knytter opp Township funk med kontemporær bass-musikk. Noen av albumets mest minneverdige øyeblikk står den Sub Pop-signerte sør-afrikanske eksentrikeren Spoek Mathombo for, noe som gjør at vi er svært fornøyde med å ha lokket LV og Spoek Mathombo til Oslo for å gjøre en eksklusiv konsert sammen.

Oppvarmingen vil det kommende stjerneskuddet – og vår nye norske favoritt - Slick Shoota stå for. Ut av det blå har han satt spor etter seg på det internasjonale bass-kartet med utgivelser på bl.a Mad Decents underlabel Jeffrees.

Med andre ord, en kveld å få med seg.

The Drop er et nomadisk klubbkonsept i Oslo som beveger seg på tvers av elektronisk musikk og som fronter alt som har et originalt sound og uttrykk. Konseptet drives av Alexander Horne fra The Do it! Collective og labelen Fine Grains og André Ishak fra labelen Sellout! Music. Tidligere gjester på The Drop: TNGHT (HudMo x Lunice), Onra, Ikonika, Buddy Sativa, Gold Panda, Offshore, Casiokids, Moxie, Ben Butler & Mousepad, Center of The Universe, ¥oin, Torkelsen, Snasen, Melkeveien, Beatbully, Inko, Moxie, True Panther Soundsystem, Purple & Spykidelic.


Kjøp billett her