THE HIVES (SE)
Ledet av “Howlin Pelle” Almqvist har garasjerockerne The Hives fra den lille byen Fagerstai Sverige vært blant verdens ledende rockeband de siste ti årene. Deres intelligente, tighte og særdeles fengende rock førte til at de sammen med band som The Strokes og The White Stripes ble hyllet som sjangerens redningsmenn tidlig på 2000-tallet, og det er en dårlig skjult hemmelighet at Malakoff har ønsket seg svenskene på besøk i en årrekke.
Live er nemlig The Hives et veritabelt fyrverkeri av et band, og vi kan knapt vente til å høre perler som “Hate To Say I Told You So”, “Main Offender” og “Walk Idiot Walk” runge ut over festivalområdet.

THE TALLEST MAN ON EARTH (SE)
The Tallest Man On Earth, eller Kristian Matsson som han egentlig heter, begeistret anmeldere verden over med brakdebuten “Shallow Grave” i 2008.
Med sin unike, skandinaviske variant av amerikansk og britisk folkrock som Bob Dylan og Nick Drake har 29-åringen siden den gang virkelig sementert sin plass som en artist av internasjonalt kaliber. Både “The Wild Hunt” fra 2010 og fjorårets “There’s No Leaving Now” har høstet lovord
fra kredblekker som Pitchfork, Clash og SPIN.
Det er med stor glede Malakoff kan presentere en av verdens beste singer/songwritere akkurat nå.

Andre band som er bekreftet til Malakoff så langt er First Aid Kit, Kvelertak, Graveyard, Black Debbath, Blood Command og Witchcraft.www.malakoff.no Les mer om Malakoff her