Bruno Mars har herjet hitlistene med låter som "Grenade", "Just The Way You Are", "Lazy Song" og sist men ikke minst årets radiohit "Locked Out Of Heaven" som har ligget tolv uker på VG-lista. Nå kommer han til Oslo Spektrum 2. november.

- Hitmaskinen Bruno Mars lager knallgod stemning med sine fine melodier som er ispedd både funk og discoelementer. Han kan synge hva som helst og gjøre det til sitt eget, sier arrangør Peer Osmundsvaag hos Atomic.

Billetter i salg fredag 1. mars kloken 09:00 på Billettservice.

Bakgrunnen for hans artistnavn er fra da han var liten og faren alltid kalte han for Bruno. Navnet Mars kom fra en spøk mellom han og noen kompiser der han selv uttalte: - Jeg heter Bruno og jeg er fra Mars. Fra den dagen kalte alle han Bruno Mars.

Sangeren, låtskriveren og produsenten Bruno kom fra en musikalsk familie og startet karrieren med å synge trad- og Motown-låter på lugubre klubber under oppveksten sin i Honolulu, Hawaii. Han kan spille en rekke instrumenter som trommer, gitar, bass og harmonika, men spesielt kjent er han for sine pianosoloer. Brunos debutalbum Doo-Wops & Hooligans kom i 2010 og to år etter kom oppfølgeren Unorthodox Jukebox.

Han har hatt stor suksess med sitt samarbeid med artister som Eminem, Lil Wyne og Taylor Swift. Bruno Mars har i tillegg skrevet musikk for tv-serien Glee og flere filmer, blandt annet: Piranha, The Karate Kid og Get Him to the Greek, skriver Atomic i pressemeldingen.