Etter fjorårets to store konserter på Fredriksten Festing i Halden og Koengen i Bergen, var ønsket stort om å få Leonard Cohen tilbake. En artist av hans kaliber er flott å oppleve ute i naturen, og spesielt to så flotte steder, men hans karakterfylte stemme og sans for detaljer kommer virkelig til sin rett inne i en konsertsal som Oslo Spektrum. Det er sjeldent så intimt og stemningsfylt som når Leonard Cohen står på scenen, og det blir en helt spesiell stemning under konsertene hans.

Fjorårets fantastiske utgivelse «Old Ideas» viste seg å treffe både publikum og presse godt, og stadfestet hans posisjon som ev av våre største nålevende artister. Albumet ble det høyest rangerte i hans karriere hittil, og gikk helt til topps på listene også i Norge.

«Det at han fortsatt gir ut så sterke album, og fortsatt gir fantastiske konserter hver eneste gang etter snart 50 år på som artist, sier sitt om hvilken spilleglede og kreativitet som lever inne han.« sier arrangør Peer Omsundsvaag.
Leonard Cohen er i toppform og er fremdeles å regne som en av de aller ypperste låtskriverne noensinne. Med litterære forbilder som William B. Yeats og Walt Whitman inntok Leonard Cohen musikkindustrien på 60-tallet, og har siden den gang vært både et forbilde for andre artister og en foregangsfigur fro sin sjanger.

Hans tekster er fylt av livets store tanker, og tar for seg temaer som kjærlighet og sensualitet, så vel som religion og død. Cohen er en av de få som kan ta opp de store spørsmålene i livet uten at det blir klisjefylt, for man vet at det kommer fra egne opplevelser og et erfaringsfylt liv.
Å begynne å trekke frem høydepunkter ville tatt opp for mye plass, for listen over viktige album er like lang som hans karriere. Hans litterære kvaliteter og enestående musikalske talent er like legendarisk som hans egen person.Billetter i salg på Billettservice f.o.m fredag 1. mars kl 09:00