Den franske globetrottende hiphop-produsenten Onra har siden 2011 vært på en konstant opptur. Hans album Long Distance slo ned som en bombe og resulterte i hype fra alle fra Pitchfork til Jay-Z. Han har reist verden rundt med sine MPC-samplere og vært på en evigvarende turné.


Men i mellom øktene funnet tid til å slippe en EP på A-Traks Fool’s Gold-label, gi ut enda volum i sin Chinoiseries-serie og ikke minst starte et nytt prosjekt med sin gode venn Buddy Sativa. En mann som i tillegg til å opptre som keyboardist for Onra på turnéer har skapt et navn for seg selv i jazz og hiphop kretser med sitt fusion-album Deus Ex Machina. Et album der det første samarbeidet mellom Onra og Buddy Sativa fant sted.

Dette samarbeid førte til at Onra og Buddy ville starte et nytt prosjekt sammen med en null sampling og ren improvisasjonsdogme. Dette resulterte i et tolv spors album med kosmisk jazz spilt inn mellom turnéer, med sterkt preg av spontanitet og entusiasme.

Dette er definitivt et spennende prosjekt og publikasjoner som XLR8R, The 405 m.fl har allerede skrevet om dette med stor entusiasme.



Sjekk det ut her