Det har de siste årene blitt en finfin tradisjon å starte nasjonadagsfeiringa kvelden før på Rockefeller med Camp Indie. Her spiller tolv av landets mest fremadstormende band, på Øyafestivalens minifestival for ny norsk musikk. Det blir tre scener, tolv konserter, mye folk, god stemning og tettpakka med musikkmoro. Du får mulighet til å betale det du har lyst til de banda du liker best. Dette blir en helaften uten sammenligning og den beste oppvarmingen til nasjonaldagen. Kom tidlig, bli til seint og opplev norsk pop og rocks herlige hemmeligheter, for en pris du bestemmer helt sjøl.
Årets program består av navn som allerede er i ferd med å ta de første viktige trinna opp karrierestigen og spennende musikere som akkurat er på vei ut av startgropa. Stilmessig er variasjonen stor, fra fengende pop til heftig rock’n’roll til oppsiktsvekkende viddeblues til rå hardcore… og masse mer.

Camp Indie har de siste åra vært svært godt besøkt. Om du er nervøs for om du kommer inn eller ikke, kan du sikre deg plass. Et lite antall billetter er lagt ut i forhåndssalg hos Billettservice.

Spilleplan:

Hovedscene:
21:00 Atlanter
22:00 Thea & The Wild
23:00 Death By Unga Bunga
00:00 Heyerdahl

Annex:
20:30 Oslo Faenskap
21:30 Døden
22:30 Dark Times
23:30 LOVELOVELOVE

Loungebar:
20:30 Ine Hoem
21:30 Saturday City
22:30 La Vallette
23:30 Kaja Gunnufsen

Forsalg: Bill. kr. 100,- + bill.avg. I døren: Gratis inngang. Betal det du vil til de bandene du liker best! 18 år leg.