14. juni står den legendariske DJen Fatboy Slim på scenen i Norge, nærmere bestemt Rockefeller. Den britiske stjerneartisten er kjent for å ha skapt fest for millioner av mennesker verden over og endelig kommer han tilbake til Norge. Fatboy Slim spilte sist i landet under Hyperstate i 1998 og Quart i 99 så det blir et etterlengtet og gledelig gjensyn for fansen.

- Fatboy Slim er ikke som andre DJer. Han er i en partyklasse for seg selv og har publikum i sin hule hånd med sin blanding av stilarter som house, rock og rnb, sier presseansvarlig Elisabeth Norheim i Atomic Soul.

Fatboy Slim, som egentlig heter Norman Cook, startet karrieren som en del av bandet The Housemartins på 80-tallet. Bandet fikk flere nummer en singler i Storbritannia, blant annet med coverversjonen av «Caravan of Love».

Hans debutalbum «Better living through Chemistry» kom i 1996. Etter gjennombruddet og flere hitsingler ble han spurt om å produsere for artister som Madonna og U2. Fatboy Slims andre album, «You’ve come a long way, baby» kom i 1998. Singelen «Praise You» ble en enormt populær danselåt og gav ham hans første solo nummer en hit i Storbritannia. Kritikerroste filmregissør Spike Jonze produserte musikkvideoen.Salget starter hos Billettservice fredag 19.april.