picture

Klovnene returnerer! 7 år etter den storslåtte avslutningskonserten på Rockefeller, er det klart for en eksklusiv “One Night Only”- konsert på Sentrum Scene!

Aslak Hartberg «Alis», Sveinung Eide «Dr. S», Esben Selvig «Dansken» og Thomas Gullestad «DJ Goldfinger / Fingern» utgjør Klovner i Kamp. De har siden oppstarten i 1994 vært pionerer innen norskspråklig hiphop, og startet en bølge med morsmålsrappere med debutalbumet Schwin i 2000. Året etter fulgte de opp med den Spellemannsvinnende klassikeren Bjølsen Hospital. Senere kom de kritikerroste albumene Kunsten Å Fortelle (2003) og Ørnen Tek Ikkje Unga (2005). Så var det dessverre slutt. Avslutningen fant sted på et utsolgt Rockefeller 1. september 2006, og sett bort fra et kort comeback på Roskilde i 2009 har det vært helt stille fra klovnene. Flere av medlemmene har siden sist vært aktive i bandet Yoga Fire.

Klovner i Kamp gjenforenes altså for én enkeltstående konsert på Sentrum Scene, og med hits som Nattens Sønner, Kaninkoker 2, Tykt og Tynt, Alt Som Ikke Dreper etc., kan jo ikke dette bli noe annet enn en festkveld! Dette kan man rett og slett ikke gå glipp av - det blir episk!

Billetter i salg lørdag 27. april kl. 10.00.