Volbeats nye album Outlaw Gentlemen & Shady Ladies gikk rett til førsteplass i Norge, sammen med andre land som Tyskland, Sveits, Østerrike, Canada og selvfølgelig deres hjemland Danmark. I en melding fra bandets vokalist, Michael Poulsen skriver han: «Det er fantastisk, og noe vi nesten ikke kan tro er sant. Det er sinnsykt for oss å tenke at vi gjorde det, men det mest fantastisk er at vi gjorde det gjennom sammen med våre fans og deres support og dedikasjon til bandet. Uten dem ville ikke dette vært mulig.»

Siden Volbeat startet i København i 2000 har de sluppet 5 studioalbum, 2 livealbum og spilt utallige konserter. Deres uslåelige blanding av metal, rockabilly, country og rock har gjort dem til superstjerner verden over, og VG beskriver det nye albumet som at: «Lyden er fet og muskuløs, riffene tyktflytende som råolje og melodiføringen imponerende», noe som beskriver lyden av Volbeat godt.

«Nå som de har solgt ut Sentrum Scene hver gang de har vært her, opptil flere ganger per besøk, er det på tide at de tar steget opp til Oslo Spektrum hor de kan utfolde seg i en skala som kan matche musikken», sier Peer Osmundsvaag i Atomic.Billetter i salg på Billettservice fra fredag 3. mai klokken 10:00.