I dag annonserer Placebo endelig tittelen og releasedato for deres syvende studioalbum. “LOUD LIKE LOVE” slippes 16. september 2013. Albumet ble spilt inn i London i RAK Studios i løpet av 2012 og tidlig i 2013. Plata har blitt produsert av Adam Noble og inneholder 10 splitter nye låter.

Placebo, nå signert av Universal Music, har gitt ut seks studioalbum og har solgt mer enn 12 millioner album på verdensbasis. Bandets selvtitulerte debutalbum fra 1996 solgte til gull i Storbritannia og til platinum i Frankrike. Siden da har Placebo hatt stigende suksess over hele verden med sin unike blanding av musikk og fantastiske liveshow.

Det er den mørke og melodiske sounden som kjennetegner bandet, i tillegg til Brian Molko’s lett gjenkjennelige vokal. Dette har gjort at bandet er blant de sterkeste varemerkene innen rock det siste tiåret. I 2009 mottok bandet MTV Europe Music Award for ‘Best Alternative’ act. Forrige studioalbum “Battle for the Sun”, endte opp som nr. 1 i ti land og topp 5 i tjue land, og var også nr. 1 på Billboard European Album Charts i et par uker.

Sentrum Scene - Tirsdag 3. desember.

Billetter i salg fredag 24. mai kl. 10.00.




www.placeboworld.co.uk