Avenged Sevenfold offentliggjorde i dag høstens europeiske konsertdatoer som avrundes i Birmingham i England 5. desember på National Indoor Arena (NIA). Dette blir de første konsertene etter bandets episke festival- og arenakonserter i 2011. Bandets etterlengete retur omfatter konserter på bl.a Ziggo Dome i Amsteram, Forum i Milano, Sporthalle i Hamburg og Pavelo Olimpic i Barecolona.

Lørdag 9. november kommer de til Norge og Oslo Spektrum.

Avenged Sevenfolds femte studioalbum, Nightmare (som har solgt til gull), resulterte i bandets beste debut på Billboard album-listen med førsteplassen, og gav opphav til hitsinglene Nightmare», So Far Away og Welcome To The Family . I november i fjor gjorde bandet en enestående opptreden som karakterer i dataspillet Call of Duty Black Ops 2. Spillet inkluderer også bandets spesialskrevne sang, Carry On, som ble en radio-hit.

Nesten tre år etter deres forrige turné og med et nytt album på trappene, er bandet klar med en etterlengtet retur hvor de kommer til å gjøre sine største show på europeisk jord til dags dato.

Avenged Sevenfold - Nightmare [Official Music Video] from ZoliV70HunHD on Vimeo.
Som support følger heavy metal-bandet Five Finger Death Punch og Device.

Billetter i salg tirsdag 28. mai kl 09:00