Sveriges største musikkfestival har i dag erklært at de begjærer konkurs. Festivalen som hadde tilhold i Borlänge i Sverige skulle i år arrangeres for 15. gang. Men det blir altså ikke noe av.

Det er sviktende billettsalg som står som grunnen til konkursbegjæret på festivalens nettsted. Festivaleieren Jesper Heed uttaler at de håpet på et hopp i billettsalget under lønnshelgen i Mai, men at det ikke ble som forventet. Som følge av det besluttet festivalens ledelse å begjære Peace and Love AB konkurs, da de ikke så det forsvarlig å fortsette planleggingen av årets festival og stengte dermed billettsalget. Alle henvendelser angående tilbakebetaling blir henvist til konkursforvalteren og de understreker at de på nåværende tidspunkt ikke kan gi noen klare svar vedrørende tilbakebetalingen.

Til tross for at festivalen har begjært konkurs presiserer Heed at Peace & Loves visjoner om en bedre verden, gjennom optimisme, positiv kraft og fremtidstro fortsatt vil utvikles og leve videre. Han er bare ikke sikker på i hvilken form enda.


Les mer på festivalens nettside: www.peaceandlove.se