AlunaGeorge har helt siden starten hatt som mål å lage perfekt popmusikk, og de er de ikke alene om. Mange har prøvd og nesten like mange har feilet, men noen få skiller seg ut, og AlunaGeorge er uten tvil en av de. Fra første utgivelse og frem til nå nærmer de seg målet sakte men sikkert. Da de slapp «You Know You Like It» i fjor sprakk boblen, og de ble en av årets store nykommere over natten.

Musikken er sterkt inspirert av r&b i gullalderen rundt Aaliyah, Destiny’s Child og Tweet, men med et oppdatert og mer elektronisk lydbilde. Noe av det som skiller de ut er den gode varmen i produksjonene til George Reid, som sammen med den nydelige stemmen til Aluna Francis utfyller hverandre perfekt.

2013 ser ut til å bli året de virkelig bryter gjennom til de store massene, og har allerede vist seg suksessfullt med singelen «White Noise» de gjorde sammen med Disclosure, og deres egen «Attracting Flies» som kom i April. Den 29. juli er det endelig klart for debutalbumet «Body Music», og forventningene er høye, men mye av materialet har allerede vært testet ut live til publikums store begeistring.

«De har vist seg som et sterkt live band allerede, og Aluna har en scenepersonlighet like sterk som stemmen hennes. Det virker nesten som alt de gjør blir til gull, så det er et spennende band å følge fremover», sier Peer Osmundsvaag i Atomic AS.

De har ikke bare jobbet med Disclosure, men Aluna har sunget med Rustie, og George har remixet blant annet Florence & The Machine og Lana Del Rey. Det er ikke annonsert om de har med seg noen gjester på det nye albumet, men de som har fått forhåndslytte sier det lever opp til forventningene med høy margin.

Billetter er i slag.