Jay-Z gjør topper hitlister verden over med albumet Magna Carta Holy Grail, og nå kommer han til Norge og Oslo!

Oslo Spektrum skriver:

Med hardt arbeid og solid talent har JAY-Z rappet seg hele veien fra Brooklyn til å bli en av musikkbransjens mektigste menn. Gled deg til en uforglemmelig kveld med JAY-Z i Oslo Spektrum onsdag 23. oktober 2013 kl. 19.30!

Siden debuten i 1996 har Shawn «JAY-Z» Carter sakte, men sikkert opparbeidet seg ikonstatus innenfor hiphopsjangeren. Den sytten ganger Grammyvinnende artisten har gitt ut imponerende tolv studioalbum, og har en trofast skare av fans i alle aldre. Hans utallige vellykkede samarbeid med andre artister har gitt oss megahits som blant annet “Empire State Of Mind” (Alicia Keys), “Run This Town”(Rihanna) og “Crazy In Love”(Beyonce). Og det er med god grunn at superstjernene står i kø for å samarbeide med hiphop-helten. JAY-Z har blitt en merkevare synonymt med kvalitet i alle ledd, og med en skråsikker nese for hits har singelutgivelsene hans nærmest hitgaranti. Niende juli kom hans tolvte album, «Magna Carta Holy Grail», som beviste at ikonet fremdeles kan forsvare sin tittel som den mest vellykkede rapperen i live.

Da legenden gjestet Norge sammen med Kanye West i 2012 ble Telenor Arena utsolgt på en dag. Konserten fikk yatzy i seksere i avisene og ble kalt en maktdemonstrasjon. Vær tidlig ute med å sikre deg billetter til høstens store hiphophappening. JAY-Z sparer garantert ikke på kruttet i Oslo Spektrum onsdag 23. oktober kl. 19.30!

Salgsstart: Torsdag 18. juli kl. 09.00