Det er et sterkt bånd mellom musikkfrelste i Norge og skotske band. Kanskje er vi litt som dem, og kanskje har vi også naturen som gjør at de føler seg hjemme, enten de heter Travis, Teenage Fanclub eller Biffy Clyro. Med det skotske indiebandet Frightened Rabbit er vi klare for å bygge nok et musikalsk bånd med landet i vest.

Vi burde forlengst ha blitt bestevenner med Scott Hutchison og hans Frightened Rabbit. Men om du ikke har blitt kjent med de, så er det så visst ikke for sent. De er ute med sin majorlabeldebut "Pedestrian Verse", og de kommer for første gang til Norge for å gjøre konsert på Parkteatret 27. november. Det er ventet at de har kofferten full av magi fra indiepopens øverste hylle, skriver Goldstar i pressemeldingen.

Den engelske pressen har forlengst sagt sitt. Frightened Rabbits fjerde album "Pedestrian Verse" er bandets neste steg mot å bli store stjerner, mener The Independent. NME sparer heller ikke på superlativene, og hevder at det nye albumet er Frightened Rabbits mest ambisiøse prosjekt så langt.Parkteatret, 27. nov 2013
Billetter i salg via Billettservice onsdag 7. aug