Ringo Deathstarr er en del av programmet til konsertrekken Perfect Sounds Forever i Bergen 4.september, nå er det også klart at støyrockerene fra Texas kommer til både Kristiansand og Oslo.

4.sept Landmark, Bergen (sammen med Beach Fossils)
5.sept Trashpop, Kristiansand
13.sept Mono, Oslo

Trioen fra Austin, Texas er mer enn et merkelig bandnavn, og nylig slapp de deres siste plate,Mauve ,som scora hele 80% hos Drownded in Sound.

Etter at gitarist Elliott Frazier startet opp i 2005, har bandet vært på turne kontinuerlig verden over siden, og også vært innom Oslo en gang tidligere, men denne gangen gjør de en miniturne når de først besøker Norge.

Ringo Deathstarr spiller høyt og bråkete, eller som sjefen selv sier det "kule poplåter som vi begraver under sinnsyke mengder med lyd". De er kjent for korte, men heftige konserter, og er svært inspirert av The Jesus and Mary Chain, Ride, My Bloody Valentine og andre støyband fra 80 og 90-tallet. Sleng inn en liten dæsj med The Cure og de adskillig nyere The Pains of Being Pure at Heart og vi har et av de beste melodiøse støybanda vi kan oppdrive om dagen.