Kritikerroste Rumble In Rhodos fra Follo og Oslo vet hvordan magi skal skapes både på album og fra scenen, og har gjennom de siste årene mottatt stående ovasjoner fra både begeistrede plateanmeldere og ikke minst også et lykkelig og svett konsertpublikum.

Bandet har siden oppstarten i 2003 erobret publikum i inn- og utland med deres utsøkte kvalitetsrock tuftet på hardcore og punk, toppet kun av et energinivå på scenekanten få andre band kan påberope seg.

18. oktober slipper bandet sin fjerde fullengder, «Grace and Nuance», et album som uten tvil består av noen av de beste låtene det Oslo-baserte bandet noen gang har laget, deriblant singelen «Mannequins Of Memory».

I tillegg til albumslipp besøker Rumble In Rhodos denne høsten også ni norske byer for nye konsertopplevelser, i samarbeid med konsertprosjeketet Local Heroes.

Local Heroes gir lokale band mulighet til å spille oppvarmingskonsert for mer etablerte navn, som Rumble In Rhodos, ved deres neste besøk på en lokal scene. Band som ønsker å delta i prosjektet melder seg på via applikasjonen localheroes.no, før fansen stemmer frem sine favoritter og hovednavnet til slutt selv velger seg et oppvarmingsband blant dem som har generert flest publikumsstemmer i hver by.

Rumble In Rhodos uttaler selv at de helt siden oppstarten har hatt som hovedmål å spre musikken til flest mulig gjennom intensiv og målrettet turnévirksomhet.

- Som nytt band er det ikke alltid like lett å stikke seg frem og komme i kontakt med de rette folka, men å spille oppvarmingsjobbber for mer etablerte band er en bra måte å starte på. Derfor er vi veldig imponerte over dette nye tiltaket som Local Heroes har satt igang, og vi er stolte av å få være en del av det, sier vokalist Thomas Bratlie.

- Vi blir alltid inspirerte når vi hører unge lovende band som vet hvor de vil og har masse energi. Det blir utrolig spennende å se hvilke band vi skal bli bedre kjent med i løpet av høsten, og vi håper på skikkelig sjangerbredde og variasjon.localheroes.no