Ofte aner man et mønster. De utallige bandene som har knallbra bandnavn, men som er elendige. De utallige bandene med elendige bandnavn, men som er fantastiske. Kun noen få ganger snubler man over band som har navn som passer perfekt til navnet sitt, og Fuck Buttons får full pott her.

Nå som tredjealbumet, «Slow Focus», er ute, er det nok en gang deilig å konstatere at bandet er ute av stand til å lage låter man kan forholde seg likegyldig til. Ikke bare har de årets diggeste singel i form av «The Red Wing», men de har tatt et steg unna formelen som har vært fulgt til nå. Fortsatt befinner de seg på et absurd sted der gladtechno møter de mørkeste og mest brutale dronene.

De har i tillegg en konserthistorie i Oslo som er mildt sagt heftig, de heldige som fikk med seg konserten på Mono hvor det tok fyr i en monitor kan nok i alle fall skrive under på det.

Fuck Buttons er kanskje et av de aller beste og viktigste bandene som finnes på hele denne kloden akkurat nå. Fra scenen river de hodet ditt i fillebiter og får det til å fremstå som en eneste lang og god klem samtidig, skriver John DEE i pressemeldingen.