Justin Timberlake er straks klar for å slippe sin andre plate av året. The 20/20 Experience part 2 slippes 27. september, og er altså oppfølgeren til det som fremdeles er årets mestselgende plate i verden! Del to vil bestå av 11 låter, hvor både Jay-Z og Drake dukker opp på hver sin låt. En deluxe-utgave kommer også med to ekstra sanger, samt en versjon kalt The 20/20 Experience: The Complete Experience som inneholder begge platene.

Vi har allerede hørt Michael Jackson-pastisjen Take Back The Night, en låt som kanskje ikke har blitt en like stor hit som forventet. Nå har også TKO blitt sluppet som en oppvarmingssingel, og legger seg tettere mot Timbaland-produserte hits anno 2006. Om dette er nøkkelen til suksess for del to gjenstår å se, men vi kan vel regne med at det dukker opp noen godbiter denne gangen også!

Justin Timberlake er også forventet å dra ut på verdensturne iløpet av 2014. Ingen konserter har blitt annonsert i Europa ennå, men det kommer garantert. Fansen får vente i spenning på om det blir et Norges- eller Nordenbesøk.Låter på The 20/20 Experience Part 2:
1. Gimme What I Don't Know (I Want)
2. True Blood
3. Cabaret (featuring Drake)
4. TKO
5. Take Back the Night
6. Murder (featuring Jay Z)
7. Drink You Away
8. You Got It On
9. Amnesia
10. Only When I Walk Away
11. Not a Bad Thing

Bonusspor på Deluxe-utgaven:
12. Blindness
13. Electric Lady