Etter å ha dominert hitlistene verden over i 2013 med utgivelsen av The 20/20 Experience og med The 20/20 Experience 2 of 2, drar Timberlake på verdensturnè med sine energiske og kraftfulle konserter. Den 8. mai står Telenor Arena for tur.

FORSALG: torsdag 10. oktober, kl 09:00.

Albumet The 20/20 Experience har fått svært gode kritikker og har inntatt posisjonen som årets mestselgende album med over 3,5 millioner solgte eksemplarer hittil på verdensbasis. Timberlake har med sitt nyeste album markert seg som den beste mannlige debuten på fem år, så vel som den største digitale debut i USAs historie for en mannlig artist. The 20/20 Experience hadde førsteplassen både på Top 200 i 3 uker og ved R&B-album-listen i 10 uker. Bare i løpet av den første uken etter utgivelsen ble alle de 10 sporene på albumet inkludert i de digitale listene, og det har til nå blitt solgt over 6,2 millioner låter i USA. Albumet har solgt til platina i tre andre land, samt til gull i ytterligere 9 land.

Den nyeste singelen, TKO er allerede den låten som er lagt til flest ganger på Top 40 og Rhythm Crossover. Singelen gikk umiddelbart rett inn på Topp 10-listen på iTunes, og der ligger den fortsatt. TKO debuterte på Top 10-listen i iTunes i 17 markeder på verdensbasis etter lansering.