Etter signeringene av Kari Jahnsen, med artistnavnet Farao, og det danske indiebandet Ice Cream Cathedral tidligere i høst, blir Ludvig Moon nå Riot Factorys tredje signering den inneværende måneden. Selskapet har blant annet også kontrakter med Highasakite, Dråpe og Bendik.

Anders Magnor Killerud står for både gitar, vokal og låtskriving, og samme med sitt akkompagnerende band utgjør de Ludvig Moon. Dette er et fremadstormende band som med sine melodiøse og fengende låter befinner seg i indiepop-landskapet. Ofte med alvorlige temaer som utgangspunkt. Frontfiguren selv har uttalt at han er inspirert av et bredt spekter med artister, deriblant Fleetwood Mac, The Smashing Pumpkins og Neutral Milk Hotel.

Ludvig Moon spilte på Slottsfjellfestivalen i sommer, i tillegg har bandet opptrådt på by:Larm og vært Ukas Urørt. Denne høsten skal Ludvig Moon i studio for å spille inn EP – deres debut. Den ventes å komme tidlig på nyåret, og senere samme år slippes også debutalbumet. I dag skal de være support for canadiske Half Moon Run på Parkteateret.

I forbindelse med nysigneringen med Riot Factory har Killerud og co. covret Magnetic Fields Strange Powers.

LUDVIG MOON // Strange Powers (The Magnetic Fields cover) from Riot Factory on Vimeo.