It's been a long time coming! Faktisk er det godt over tre år siden den skuffende MAYA kom ut, den gang i skyggen av all ståheien rundt M.I.A og en avisartikkel i New York Times som framstilte henne som falsk. Siden den gang har vi hørt endel fra dama, som fulgte opp med den langt bedre mixtapen Vicki Leekx mot slutten av 2010, samt en av fjorårets råeste låter og video med Bad Girls. Forventningene er altså tilbake, til tross for at platen har blitt utsatt en rekke ganger (angivelig fordi den var for positiv..!)

Platen kan høres her, og inneholder nevnte Bad Girls, singelen Bring The Noize og Y.A.L.A som kom i forrige uke. The Weeknd dukker opp på to av låtene, som hovedsaklig er produsert av Switch, med noen spor fra Danja og Hit-Boy.

La du forresten merke til navnet på hennes siste mixtape? I rekken av politiske uttalelser og protester fra M.I.A kan vi nå legge til denne; Under hennes konsert i New York fredag kveld, var Wikileaks-talsmann Julian Assange oppvarmingstaler! Direkte via Skype fra den Ecuadorianske ambassaden i London fikk publikum høre hans ord - en noe spesiell måte å åpne en konsert på, men det høres ut som en oppskrift hentet fra M.I.A sin kokebok.

Låtliste på Matangi:

Karmageddon
Matangi
Only 1 U
Warriors
Come Walk with Me
aTENTion
Exodus (featuring The Weeknd)
Bad Girls
Boom Skit
Double Bubble Trouble
Y.A.L.A.
Bring the Noize
Lights
Know It Ain't Right
Sexodus (featuring The Weeknd)

Årets beste norske debutant
Truls
Mona & Maria
Atlanter
Dråpe
Young Dreams
Poll Maker