2. desember slippes Morrisseys versjon av «Satellite of Love» til ære for rockepionèren Lou Reed. Hyllesten er et live-opptak fra en konsert på The Chelsea Ballrom i Las Vegas i 2011.

Lou Reed er en av Morrisseys viktigste inspirasjonskilder gjennom hele karrieren;

«Han har alltid vært der, og han vil alltid ha en plass i mitt hjerte. Takk gud for slike folk som Lou, som finner opp sine egne lover. Tenk så kjedelig verden ville ha vært uten», sa Morrissey ved Reeds bortgang.

Originalversjonen av «Satellite of Love» ble utgitt i 1972, og er fra albumet «Transformer», hvor Reed hadde David Bowie som medprodusent og den legendariske gitaristen og arrangøren Mick Ronson på laget.

Utgivelsen «Satellite of Love (live)» sammenfaller med utgivelsen av «Penguin Classics» som er tilgjengelig fra 5. desember - en uforkortet digital utgivelse av lydboken «Autobiography», lest av skuespiller David Morrissey.

I januar utgis «Satellite of Love» fysisk som en 12-tommersvinyl, bildedisc og en 3-spors digital nedlastning med låter som aldri før er ugitt.

Før sin solokarriere var Steven Patrick Morrissey vokalist i det britiske bandet The Smiths, som er et av 80-tallets mest betydningsfulle band. Morrissey har spilt i Norge 5 ganger, og hatt 4 album inne på VG-Lista i løpet av sin solokarriere med «Ringleader of the Tormentors» fra 2006 med beste plassering, skriver Warner i pressemeldingen.