Spellemann kan i dag bekrefte følgende til liveprogrammet.

Ask Embla
CLMD
Envy
Highasakite
Kvelertak
Morten Harket

Produsenten av showet, Kim Strømstad i Eyeworks Dinamo, har gledet seg til å begynne å fortelle Norge hva som skal skje i årets show:

- “Artistene som skal opptre har enten satt et tydelig preg på landet i året som har gått, eller de vil gi deg noe ordentlig å nynne på i året som kommer. Envy har vært blant Skandinavias mest spilte artister i år, og mye tyder på at deres karriere bare er i startgropa. De populære hitmakerne CLMD kommer hjem fra New York. Ask Embla har over 6 millioner (!) avspillinger på Spotify med god grunn, og ikonet Morten Harket begår en verdenspremiere på ny låt hos oss. Kvelertak leverer rå energi toppet med ekstra trommer og ekte krutt, og vi tror det blir nasjonal gåsehud når Highasakite spiller popmusikk på det 10 meter høye orgelet i Stavanger Konserthus. Norske musikere og artister gjør suksess på flere kontinenter. Denne lørdagen sitter de ferdig pynta i salene hos oss, de nominerte og prisvinnerne er heltene våre denne kvelden,” Uttaler Strømstad.

Spellemann går av stabelen i Stavanger konserthus 18. januar, og sendes direkte på NRK 1. Spellemanns førstedame, Anne Lindmo er programleder.