Publikumsfavoritten Rufus Wainwright returnerer til Sentrum Scene, med det rykende ferske samlealbumet ”Vibrate – The Best of Rufus Wainwright”.

Fra starten med sin selvtitulerte debutplate i 1998, til fjorårets album ”Out of the Game”, som er hans syvende, har det vært klart at Rufus Wainwright er en av de mest begavede låtskriverne i sin generasjon.

Det kanadiske multitalentet var, som nevnt, sist ute med albumet ”Out of the Game” - en plate med dansbar syttitalls pop, inspirert av giganter som Bowie, Elton John og Steely Dan. Albumet ble produsert av Mark Ronson, og Rolling Stone omtalte det som "A triumphant return to pop", og The Times som "Wainwright’s best album yet". Resultatet er det hittil mest tilgjengelige og oppløftende materialet han har produsert. På nyåret er han aktuell med samlealbum hvor han oppsummerer karrieren, og denne turnéen har fått navnet "The Best Of".

Rufus har spilt for utsolgt Sentrum Scene flere ganger tidligere, og gjett om vi er stolte over å få han tilbake på besøk - alene med pianoet.

Vibrate – The Best of Rufus Wainwright 1CD og 2CD Deluxe Edition ute 3. mars.

Billetter i salg fredag 13. desember kl. 10.00.
NB! Unummererte sitteplasser.