I Am The Avalanche slipper sitt nye album Wolverines 17 Mars. Dette er den etterlengtende oppfølgeren til Avalanche United fra 2011 som ble et aldri så lite gjennombrudd for rockerne fra Brooklyn. Selv om dette kun er deres tredje utgivelse har de vært et band i 10 år, men det er først med dette albumet de vet hvem de er som band. Albumet er i følge bandet selv fylt opp med energi, villskap og følelser, og er ”et monster” av et album, derav tittelen Wolverines.

Tracklist:

1. Two Runaways

2. 177

3. The Shape I'm In

4. Young Kerouacs

5. Wolverines

6. Anna Lee

7. Save Your Name

8. Where Were You?

9. My Lion Heart

10. One Last Time


Første smakebit fra albumet er låten The Shape I’m In. Hardtslående og full av angst og energi. Den ble skrevet av vokalist Vinnie Caruana, da han lå fylt opp av smerter og medisiner etter en alvorlig ryggskade. Etter første gjennomlytting er den kanskje enda hardere i uttrykket en brorparten av låtene på Avalanche United, men etter et par runder har den en tydelig ”Avalanche sound” noe som virker lovende.

Hør låta her:Det er ventet at turnedetaljer blir sluppet snart, og Europa skal besøkes, så det er da bare å satse på at noen booker dette bandet til Norge i nær fremtid!

I Am The Avalanche