Det har gått nesten 3 år siden Sivert Høyem sist var på klubbturné med fullt band, og nå er han endelig tilbake. Den tidligere Madrugada-vokalisten har bygd en solid karriere både i og utenfor Norge ved å skrive fantastiske låter, stadig fornye seg, og ikke minst med hjelp av den fantastiske og særegne stemmen, som er hans varemerke fremfor noe. Det knyttes store forventninger til det nye materialet fra Sivert Høyem, og vi kan garantere at dette blir en god blanding av både nye og eldre låter når han nå kommer til Hvalstrandfestivalen.

Melissa Horns store gjennombrudd er blant de siste årenes fineste suksesshistorier. Den svenske Norgesvennen leverer poprock og visesang med assosiasjoner til Lars Winnerbäck. Hun har blitt utrolig populær i Norge, og solgte ut Sentrum Scene to ganger i oktober. Etter den enorme etterspørselen ble det lagt ut en tredje konsert nå på nyåret. Med albumene ”Långa Nätter” (2008), ”Säg Ingenting Till Mig” (2010), ”Innan Jag Kände Dig” (2011) og nå senest “Om Du Vill Vara Med Mig”, har svenske Melissa Horn for lengst etablert seg som en publikumskjær artist med intime og velskrevne låter.

”Sivert Høyem med fullt band kommer til å bli helt rått i amfiet på Hvalstrand, og Melissa Horn først ut en solfylt ettermiddag i august blir vakkert!” sier en stolt festivalsjef Fredrik Brodtkorb.

Til Hvalstrand kommer også synthpoplegendene som erobret verden på 80-tallet med giganthiter som “Forever Young” og “Big In Japan”. Det er nemlig duket for årets nostalgiske høydepunkt når Alphaville kommer til årets festival. Bandets slagere lever fortsatt i beste velgående, og fikk nå senest nytt liv gjennom Jay-Z og Kanye Wests tolkning av Forever Young gjennom sin hit “Young Forever”.

”Alphaville har de siste årene gjort stor suksess med sine liveshow og jeg hører allerede publikum stemmer i når denne gjengen inntar scenen på Hvalstrand bad i august,” avslutter Brodtkorb.

Hvalstrandfestivalen arrangeres for andre gang på Hvalstrand bad 22. og 23. august 2014.