Den danske duoen Reptile Youth spilte i september en meget underholdende konsert på John Dee i Oslo, hvor vi stort sett fikk servert låter fra deres selvtitulerte debutalbum.

Nå er de snart klare med oppfølgeren, 10. mars slippes nemlig Rivers That Run For A Sea That Is Gone. I følge vokalist Mads Damsgaard Kristiansen finnes det knapt noen potensielle hits på albumet; -og det er helt greit!

Han utdyper med: - Vi elsker å ødelegge forventninger. Debutalbumet vårt var veldig pop, selv om vi vet at folk elsket punk-følelsen på konsertene våre. De siste månedene har vi hørt mye at vi "har det som trengs" for å få en ordentlig hit på radio. Men alt vi egentlig ville denne gangen var å spille inn noen låter som vi elsket, og å hovedsakelig spille inn alt live i studio. Det var tre eller fire låter som hadde litt mer air play-potensiale enn noe vi noensinne har skrevet og spilt inn før - men de utelot vi med vilje.

Om skiva blir så anti-radiohit som bandet påstår gjenstår å se, men en liten smakebit på hva vi kan forvente oss har landet på nett i form av singelen JJ. Den slippes for salg 10. februar, hør den her: