Europe er Sveriges største hardrockband gjennom tidene, og i høst er de igjen plateaktuelle. Bandet besøkte Rockefeller senest i 2004, da med comeback-albumet "Start From The Dark" i bagasjen. Den var deres første studioutgivelse på 13 år. Nå er de aktuelle med den nye albumet "Secret Society".

Europe debuterte i 1983 med selvtitulert plate. Det var ikke før tre år senere sirkuset virkelig fikk fart på seg. "The Final Countdown" ble en gigahit. Den toppet listene i 26 land i 1986, bandet solgte millioner av album og turnerte hele verden. Bandmedlemmene gikk hver sin vei på 90-tallet, men fant tonen igjen da de spilte i Stockholm på nyttårsaften 2000. I dag består bandet av Joey Tempest, John Norum, Ian Haugland, Mic Michaeli, og John Levén, som er bandets originalbesetning.

Europe har et spesielt godt live-rykte på seg og er eksplosive på scenen. Gled deg til gjenhør med "Carrie", "Prisoners In Paradise", "Rock The Night", "Superstitious" og selvfølgelig "The Final Countdown" på Rockefeller 14. november, skriver Rockefeller i en pressemelding.

Billettsalget starter lørdag 9. september kl. 10.00.