I går slapp Hovefestivalen den britiske trioen London Grammar, og i dag er festivalen klart med nok et stort navn. Denne gang er det M.I.A som er bekreftet, festivalen skriver:

Den britiske superstjernen M.I.A har siden 2004 vært en frittalende og kontroversiell artist med verdensomspennende suksess. Hovefestivalen kan i dag bekrefte at hun vil opptre på sommerens utgave av festivalen.

– M.I.A er nærmest som et ikon å regne, og har gjennom sin helt unike stil vært med å flytte moderne musikk videre. Vi regner med et spekatukulært show fra et fyrverkeri av en artist, sier bookingansvarlig i Hove, Toffen Gunnufsen.

Som musiker, produsent, kunstner, aktivist, regissør, moteskaper og superstjerne er M.I.A i en sjanger for seg selv. Med utgangspunkt i sine røtter fra Sri Lanka har hun skapt et særegent uttrykk, både musikalsk og visuelt. I november ga hun ut sitt fjerde album, "Matangi", og på ny beviste hun er en kunstnerisk kraft å regne med. Låta "Bad Girls" fra plata har per dags dato nærmere 50 millioner visninger på YouTube.Hovefestivalen går av stabelen på Tromøya utenfor Arendal mellom 28. juni og 3. juli.