I går ble det klart at punk-veteranene i NOFX kommer til Norge i mai, og nå er det offentliggjort at enda en gruppe legender kommer til hovedstaden; nemlig Bad Religion!

Greg Graffin & Co spilte en flott konsert på Slottsfjell i fjor sommer, og denne gang er det Oslo og Rockefeller som får besøk!

Rockefeller skriver:

Punk-veteranene fra Sør-California med vokalist Greg Graffin i front har holdt det gående siden 1979 og legger igjen ut på turné! I over 30 har Bad Religion vært et av USAs mest populære og mestselgende band innenfor sjangeren punkrock. I 2013 ga de ut sitt 16 (!) album ”True North” som beviser at de fortsatt er sultne og har noe å melde. Bandet er kjent for sin karakteristiske punkrock ispedd store doser vokalharmonier. De har inspirert tusenvis av ungdom over hele verden til å plukke opp et instrument og ikke minst engasjere seg politisk og sosialt. Et annet fremtredende medlem av bandet, i tillegg til Greg Graffin som har vært med siden starten er gitaristen Brett Gurewitz. Gurewitz er i tillegg til sin rolle som gitarist i Bad Religion, en markant skikkelse i den internasjonale musikkindustrien og amerikansk punks største bedrifter. Med sitt plateselskap Epitaph har han vært svært aktiv som produsent, studiomusiker og tekniker for storheter som Offspring, Rancid, Millencollin, NOFX og Dropkick Murphy.Ordinært billettsalg starter lørdag 1. februar kl. 10.00.