Denne uken har inneholdt fler storefestivalavsløringer, og det er ikke over enda! I dag slapp Trondheimsfestivalen Pstereo tre nye navn til plakaten, nemlig Dråpe, Gold Panda og MØ!

Festivalen skriver:

Dråpe

Dråpe lager låter fulle av gnistrende drømmepop, perfekt for late sommerdager! Under overflaten lurer derimot understrømmene, litt som en enslig regndråpe kan true sommeridyllen. Dråpes debutalbum 'Canicular Days' viser et band som holder de store og massive lydbildene nær hjertet, men som i tillegg lager fargerike, elegante, stemningsfulle og sofistikerte støypopmelodier. Det er som om som disen forsvinner/løfter seg og de første solstrålene treffer bakken i det førstesingelen "Blue Skies" setter i gang albumet.

Og slik fortsetter det. "Canicular Days" er rett og slett blitt et umiddelbart og akutt lyttervennlig album som viser Dråpe fra langt flere sider enn det man kanskje hadde forventet, og som stadfester et band i soleklar toppform.
I 2013 spilte Dråpe på festivaler som Roskilde, Øya og Norwegian Wood , en tidagers turné i Canada samt en hel del konserter i resten av Norge i tillegg til Berlin, Hamburg og en solid runde rundt Danmark sammen med labelkompisene i Scarlet Chives. I sommer spiller de endelig på Trondheims fineste plen, Marinen.
(DK)

MØ aka Karen Marie Ørsted er punk gone electropop. Jenta som har gjort hestehalen til sitt varemerke blander en nevehyttende energi med ærlig yndighet, og resultatet er elektronisk klubb-& R´n B symbiose i verdensklasse!

MØ viser at en eks-punkers attitude i forsoning med følelsestunge tekster danner et dansbart resultat med autent, og energien den danske pigen utstråler på scenen er grunn nok i seg selv til å få henne med seg på Pstereo-plena. Det er lett å nevne MØ i samme åndedrag som Robyn og Lykke Li, men hun kan også sammenlignes med Banks eller beskrives som en mer polert versjon av Grimes uten på noen som helst måte framstå som kopist av samtlige artister.

MØ er autonom og står fint alene, men viser at hun lett deler spotlighten i sitt samarbeid med den velrenommerte DJen, låtskriveren og produsenten Diplo. Det, samt det faktum at hun sitter i samme studiobås med Ronni Vindahl, populært kjent som han som spiller gitar på Kendric Lamars "Bitch Don't Kill My Vibe" er bare få punkter på en stadig voksende merittliste. Debutalbumet ”No Mythologies To Follow” kommer ut 10 mars, og vi kan ikke si noe annet enn at vi tror at 2014, det er MØs år, det!
Gold Panda (UK)

Gullskimmer! Med to kritikerroste studioalbum, DJ Kicks, en haug av remikser for artister som Bloc Party og Simian Mobile Disco, påfulgt av en turné rundt hele jordkloden, har komplekse Gold Panda fått et solid feste i klubbuniverset! Med oppvekst i klubbhovedstaden Essex utenfor London og med senere tilholdssted i en enda viktigere klubbhovedstad; Berlin, ga dette et solid grunnlag for hva Derwin Schlecker, bedre kjent som produsenten Gold Panda, skulle gjøre med livet sitt.

Gold Pandas musikalske landskap kan beskrives som høytflyvende og drømmende og luftig, fuktet med en tanke psykedeliske vanntoner. Til nå har han gitt ut de to kritikerroste studioalbumene «Lucky Shiner» (2010) og «Half Of Where You Live» (2013), en DJ-Kicks (2011), samt en haug av singler, kompilasjoner og remixer for storheter som Simian Mobile Disco og Bloc Party, blant annet.

Å være tilstede under et Gold Panda-sett kan godt sammenlignes med å være på et sett med Four Tet; det er lett å drømme seg vekk. Med variabler av ambient, chillwave og minimal techno til glitch og post-dubstep, klarer Gold Panda å ta oss ikke til bare ett stadie i drømmeland.Pstereo går av stabelen 15.-16. august på Marinen i Trondheim.