Da Avenged Sevenfold besøkte Norge sist, sprengfylte de hovedstadens storstue, Oslo Spektrum. Denne gangen er det Stavanger sin tur til å oppleve et av verdens største metallband.

Dette blir garantert en rungende åpningskonsert når bandet som regnes som et av verdens hotteste tungrockere fyller den nye konsertarenaen Forum Expo Stavanger for aller første gang onsdag 25. juni.

I august i fjor slapp Avenged Sevenfold sitt etterlengtede sjette studioalbum, Hail To The King som gikk rett inn som nr 1 på hitlistene i UK og toppet samme lista i USA. Gaffa rullet terningkast 5 og mente at bandet ikke bare hadde restaurert, modernisert og satt sitt eget preg på musikken de vokste opp med, men de hadde produsert og vekket liv i den sultne genren og utfordret idolene øverst på tronen. Og ja, vi er absoloutt enige, bandet evner virkelig å ta opp arven etter storheter som Metallica, Iron Maiden, you name it!

Avenged Sevenfold sitt femte studioalbum "Nightmare" solgte til gull og gikk rett inn på Billboard-toppen med singler som: "Nightmare", "So Far Away" og "Welcome To The Family". Første gangen Avenged Sevenfold gjestet Norge måtte konserten flyttes fra Sentrum Scene til Oslo Spektrum grunnet stor etterspørsel etter billetter. I fjor, da bandet besøkte Norge for andre gang, fylte bandet Oslo Spektrum til randen. Bandet med over 200 millioner views på Youtube er allerede booket som headliner til Download-festivalen i sommer og det bekrefter et band med rakettfart mot legendestatus på rockehimmelen.ORDINÆRT SALG: torsdag 13.februar, kl 09:00.