Bak pseudonymet Moonface finner vi Spencer Krug. Til hverdags er den eksentriske kanadieren kjent som sanger og låtskriver i Sunset Rubdown , men også som frontfigur i Wolf Parade.

Musikken er imidlertidig helt forskjellig fra de to ovennevnte banda. Moonface beveger seg i retning bort fra Sunset Rubdowns vakre, grandiose melodier og Wolf Parades følelsesladde rock til noe mørkere, fremmed – og mer monotont.

"Julia With Blue Jeans On er Krugs siste bidrag til kritikertopplistene. Jeg var i utgangspunktet i tvil om jeg ville la meg rive med av en fyr som spiller piano. Min forrige tilsvarende erfaring var en middelaldrende mann som spilte svisker i en hotellbar i Trondheim. Dette er noe helt annet enn den nevnte sviskeprinsen, og det meste innen den upresise indie/alternative-sjangeren der Krug vanligvis hører hjemme. Pianoet og en storslått stemme skaper et helstøpt lydbilde. Sangene varierer i intensitet, de er stort sett harmoniske og har melodiøse parti som iblant dukker opp som uimotståelige overraskelser. Barbarian er en slik skattkiste av en låt. «But sometimes, sometimes, I’m a lamb upon your alter. I’m just a lamb when I recall. How I asked you, where you want to be buried. And you asked me, the name of the town where I was born,» synger Krug, før han tryller fram et magisk tema som nærmest gjør hele plata." skrev Musikknyheter.no sin anmelder Eirik Gurandsrud og ga albumet en knallsterk 9/10.Delta i konkurransen her!