Britiske Frank Turner spilte for en uke siden en av de "flotteste, svetteste, og mest joviale konsertene hittil i 2014" på John Dee i Oslo, og ble premiert med 10/10 her hos oss i Musikknyheter. Fra scenen kunne Turner avsløre at han kommer tilbake til Norge allerede i sommer, nærmere bestem til Bergenfest!

I dag ble nyheten bekreftet av festivalen, og datoen er satt til 13. juni! Bergenfest linker tilbake til konsertanmeldelsen vår, og skriver:

Han slo virkelig gjennom med «England Keep My Bones» (2011), og serverte en suveren opptreden for 200.000 tilskuere før selve åpningseremonien startet på Olympic Stadion under London OL i 2012.
Med 2013-albumet «Tape Deck Heart» kan mannen med fortid i hardcorebandet Million Dead, skilte med en anmeldelsesrekke som lukter både fullt hus og yatzy.
Frank Turner blir av mange sammenlignet med Billy Bragg, og ikke uten grunn. Som for Bragg bærer han den søtladne eimen av fandenivoldskhet, opprør og ærlighet like tykt som smogen over London. En eim som også bærer snev av Dropkick Murphys og The Pogues.
De siste årene har han nærmest oppnådd popartist-status i hjemlandet, og i sommer resulterte dette i opptredener på flere store festivaler. I februar står storstuen The O2 i London med 20.000 publikummere for tur. Det er i sannhet skjedd mye på kort tid for den hardtarbeidende pop-punkpoeten Frank Turner.



I tillegg til Frank Turner & The Sleeping Souls ble James Vincent McMorrow og Anne Grete Preus annonsert til Bergenfest i dag!
Billetter er i salg nå.

Les mer på Bergenfest.no
Les vår anmeldelse av konserten på John Dee