”Mange husker sikkert låter som Pyromantikk og Et Sunnhetstegn. I 2014 er Johndoe tilbake med et knallsterkt album vi fikk høre under årets By:larm”, sier bookingansvarlig Ask Frederik Berg. ”Johndoe har aldri hørtes mer vitalt og ryktene går om at de fortsatt leverer livekonserter av ypperste klasse.”

Når man snakker om livekonserter er det vanskelig å komme utenom de lokale heltene i Death by Unga Bunga som sist lørdag fylte Rockefeller i Oslo med Mosserock, skriver fetivalen i pressemeldingen.

”Femten minutter før konsertstart var det bokstavelig talt 40 meter kø utenfor spillestedet. Jeg har aldri sett noe lignende”, legger Berg til. ”Unga Bunga avsluttet Varnas første år, men det hadde vært for dumt å ikke invitere dem til å spille igjen. Death by Unga Bunga er en institusjon i Moss man ikke kommer utenom. De leverer varene hver eneste gang.”

Andre som gjorde stor suksess under by:Larm var LOVELOVELOVE og The Captain & Me som også opptrådde i løpet av festivalen. ”LOVELOVELOVE har jo vært en hype i vel to år allerede.

” Bandet, med låtskriver Simon Bergseth i front, spiller en blanding av melodiøs pop og glidende rock som har gjort dem til favoritter hos både publikum og anmeldere det siste året. ”The Captain & Me, hørte jeg første gang for 6 år siden”, sier Ask. ”Den gangen var de 9 stykker på scenen og leverte et show jeg mest av alt husker som vilt. Det var massevis av instrumenter på scenen og helt galskap. Siden da har lydbildet blitt noe mer raffinert, men The Captain & Me står likevel ut som et helt eksepsjonelt liveband, og er aktuelle med et nytt album i mars.”

Varna festival er en årlig musikkfestival som arrangeres i Nesparken og på Tivoli i Moss. Varna ble for første gang arrangert sommeren 2013 med 1000 besøkende. I 2014 går festivalen av stabelen 10. - 12. juli, .