14. mars slipper det norske bandet Disaster In The Universe sitt debutalbum «Coconut Message». På veien har de samarbeidet med stjerneartist og produsent Peter Mayes, kjent fra Pnau og Empire of the Sun, og i tillegg som produsent for artister som The Killers og Karen O.

«Vi føler vi har funnet et eget musikalsk landskap, og det var visst det Peter kicket på», forteller gutta i Disaster In The Universe.

Peter Mayes har uttalt at han «elsker musikken til bandet»:

«At han sier det gjør oss utrolig glad, men det at han ønsket å jobbe med oss var jo det ultimate kompliment! I tillegg til å produsere deler av albumet har han generelt kommet med
masse innspill og råd, noe som har vært veldig fett for oss.»

Bandet, som for de fleste kanskje er mest kjent for sommer-hiten «Beach House», gleder seg enormt til å endelig gi ut sitt første album:

«Det blir utrolig gøy! Vi tok oss god tid på arbeidet med debutalbumet fordi vi ville lage noe som var nytt og annerledes, ikke bare noe som finnes fra før. Tekstene er også veldig viktig for oss, og vi føler vi har klart å ordlegge alt det "Coconut Message" handler om, og som på en måte er det bandet vårt handler om! I tillegg var det et poeng at albumet skulle føles som en egen liten verden, en liten tropisk undervannsby, som man kan drukne i og forsvinne litt i - hvor alle låtene sammen utgjør en enhet!»

Disaster In The Universe slipper debutalbumet Coconut Message 14. mars, og skal deretter på releasesturné.

Her hører du en eksklusiv smakebit fra albumet: