Dropkick Murphys er et av verdens desidert tøffeste og mest eksplosive liveband, og et band som overhodet ikke sparer på verken futt eller krutt. Vi snakker keltisk punk og hissige fuzzgitarer i skjønn forening med spenstige instrumenter som sekkepipe, trekkspill, mandolin, banjo og blokkfløyte. Dropkick Murphys er et internasjonalt fenomen med en enorm publikumsappell og en gigantisk fanskare verden over.

Bandet står blant annet bak den platinabelønnede låta «I’m Shipping Up To Boston» fra den Oscarvinnende filmen ”The Departed”, som også har hele 40 millioner visninger på Youtube! De opererer i samme gate som Flogging Molly, The Ramones og Buktabandet The Real McKenzies og har tidligere samarbeidet med både The Pouges og Rancids Lars Fredriksen.

”Dette har vi prøvd å få til i en årrekke, men det har ikke passet før nå. Dropkick Murphys er kjent for å lage et sinnsykt liv og leverer alltid legendariske konserter. Jeg er rimelig sikker på at dette blir en Buktakonsert for historiebøkene.” sier en skråsikker festivalsjef Lasse Lauritz Pettersen.

)

Line up 2014
PATTI SMITH (/US) – MARI BOINE (/NO) – SKAMBANKT (/NO) – DROPKICK MURHPYS (/US) - OPETH (/SE) – THE BRONX (/US) - PENTAGRAM (/US) –CRYSTAL STILTS (/US)- KÅRE AND THE CAVEMEN (/NO)- MONICA HELDAL (/NO) -  BILLIE VAN (/NO) - SKOGEN BRINNER (/SE) - SPIDERGAWD (/NO)
Mer kommer…
Se www.bukta.no for mer info.