Svenskenes nasjonaltrubadur er aktuell med sitt tiende album, ”Hosianna”, som kom høsten 2013, og gikk rett inn på 1. plass på albumlisten og solgte på kort tid til platina i Sverige. Her hjemme ble det bl.a. en femmer i Aftenposten: ”Litt overraskende føles Hosianna som en naturlig fortsettelse i rekken etter Thåströms tre siste og høyst personlige album. Det er en hyllest”.

Albumet ble fulgt opp av en omfattende turné i Sverige og Norge. Som en kontrast til høstens arenakonserter, hvor han bl.a. spilte i Oslo Spektrum, kommer Lars Winnerbäck til å møte publikum i et mer intimt format til sommeren.

Sist han besøkte Sentrum Scene solgte han ut tre konserter i 2011. Og opp igjennom årene har han også trukket fulle hus på både Rockefeller og John DEE – nå kommer han altså endelig tilbake! Bandet til Winnerbäck denne sommeren består av Ola Nyström, Johan Persson, Robert Eriksson, Jerker Odelholm, Anders Lindström og David Nyström.

Med seg på denne turnéen har han Weeping Willows, som er aktuelle med albumet "The Time Has Come", som gikk rett inn på 2. plass på albumlisten i Sverige.

Sentrum Scene - Onsdag 25. juni
Billetter i salg torsdag 13. mars kl. 10.00.

I tillegg kan Winnerbäck oppleves på festivaler som Stavernfestivalen, Trollrock og Olavsfestdagene i sommer.

)