Den yppige 22-åringen fra Harlem har på kort tid irritert på seg mange i bransjen og fått mye presse på det, men da samtidig skaffet seg desto flere fans verden over uten å ha gitt ut mer enn en EP og få singler. Hun krysser og blander sjangere, og har en helt særegen måte å rappe og synge på som er vanskelig å matche. Mye av irritasjonen fra andre artister har gått på at hun rapper over deres hits uten deres samtykke.

"Det er vel nettopp det at hun gjør det så altfor bra at hun i mange tilfeller setter de som lagde sangen i skyggen som er tornen i siden for mange av de hun har irritert på seg", sier Peer Osmundsvaag i Atomic Soul

Det var med den store landeplagen «212», som ingen riktig klarte å bli lei av hverken i 2012 eller 2013, at hun virkelig slo gjennom for folk flest. Hun tok en undergrunnshit fra 2009, «Float My Boat» av Lazy Jay, og rappet over sangen akkurat som den var, men i prosessen gjorde hun den til sin egen i måten hun bruker rytmen i sangen på og leker med musikken. Lazy Jay elsket det hun hadde gjort og gav henne sangen mot at han ble kreditert som produsent. Videoen til «212» ble postet uten noe spesiell promotering i september i 2011, men den ble rask oppdaget og spredt viralt via blogger og musikkjennere, og har i dag snart 70 millioner visninger.

Hun har tidligere lekket en mixtape, og lagt ut noen uutgitte sanger på Soundcloud, men nå er det endelig snart klart for debutalbumet, og «Broke With Expensive Taste» kommer sannsynligvis ut allerede denne måneden. Hun har allerede samlet seg flere priser, avisartikler og magasinforsider enn de fleste artister klarer på årevis, så verden er helt klart klar for å ta henne i mot med åpne armer, og det er vi også, på Rockefeller den 30. september!Billetter er i salg nå!